logo

an Espresso

care durează în timp

Mașinile Lelit sunt proiectate și fabricate în Italia si pun in aplicare aceleași tehnologii și componente utilizate si pentru mașinile din barurile comerciale. Fiecare aparat espresso a fost conceput și proiectat să optimizeze condițiile de temperatură și presiune ale apei necesare pentru realizarea unui espresso excepțional. Masinile noastre permit utilizatorilor setarea manuala a parametriilor de control dorit astfel incat sa devina maestri in arta de a prepara cafea. Datorită acestor mașini de espresso puteti avea acasă o parte a istoriei italiene.

Giuseppe Verdi

Cafeaua este balsamul inimii și a spiritului.

an Espresso

CA LA BAR

Barurile italiene au răspândit cultura espresso in întreaga lume și sunt cele mai bune locuri în care vă puteți bucura de ea. Cu mașinile noastre veți putea să va bucurati de aroma unui mic dejun italian, de fiecare dată când doriți, preparand pentru tine, familia ta și prietenii tăi un espresso, un cappuccino, o cafea americană sau un latte macchiato la fel ca un adevarat barista.

Cu mașinile noastre puteți seta

ESPRESSO
AMERICAN COFFEE
CAPPUCCINO
LATTE MACCHIATO

Giuseppe Verdi

Pentru a fi buna cafeaua trebuie să fie neagra ca noaptea, dulce ca iubirea si fierbinte ca iadul

an Espresso

CA LA ALCHEMY

E un pic de magie și creativitate în prepararea unui espresso mare ... Trebuie să existe un echilibru perfect între temperatura apei, tampare, grad de măcinare și de calitatea amestecului. Grație tuturor dispozitivelor masina de espresso Lelit este totul în mâinile tale: puteți seta toți parametrii și perfecționa arta prepararii unui espresso exceptional, la fel ca un adevarat barista.

Cu mașinile noastre puteți seta

Măcinarea
CANTITATEA BLEND
Temperatura apei
Presiunea apei

Michael Novak

Omul a fost nascut ca sa creeze. Vocatia omului este aceea de a avea imaginatie, de a inventa si de a indrazni la noi provocari

an Espresso

FABRICAT IN ITALIA

Mașinile de espresso Lelit sunt proiectate și fabricate în Italia si utilizeaza componente și tehnologii specifice mașinilor profesionale din baruri. Prin achiziționarea unei mașini Lelit veți avea acasă o mașină special concepută, proiectată și produsă pentru adevaratii cunoscatori de espresso. Colaboarea dintre departamentul nostru de cercetare și dezvoltare si designeri externi a dus la crearea unei mașini frumoase, elegante, ergonomice care oferă o experiență încântătoare și plăcută.

Mașinile noastre sunt proiectate cu :

COMPONENTE DE CALITATE
PROIECTARE FUNCȚIONAL
DETALII
TEHNOLOGIE AVANSATA

Michael Novak

Pentru un viitor mai bun, prezentul nostru trebuie sa fie verde

an Espresso

PENTRU O LUME VERDE

Noi considerăm sustenabilitatea nu doar un slogan, ci un obiectiv ce ghidează toate investițiile noastre. Toată energia electrică folosita este auto-produsa din surse regenerabile de energie. Acest lucru are un impact benefic asupra mediului și ajută la reducerea costurilor totale. Furnizorii și subcontractanții sunt selectati în mod rational. În acest fel, costurile de transport sunt menținute la un nivel cât mai scăzut posibil. Gestionarea electronică a întregului lanț de aprovizionare ajută la reducerea consumului de hârtie și ambalaje suplimentare și în consecință, se reflecta prin reducerea deșeurilor. Toata gama de produse Lelit este proiectata cu materiale ușor reciclabile pentru a fi efectuata la cele mai bune costuri pentru a fi redus consumul la minim. Mașinile noastre nu funcționează cu capsule și prin urmare, nu produc deșeuri în plus cu o eliminare problematică. Optimizarea costurilor, durabilitatea, entuziasmul, know-how-ul și experiența sunt la baza fiecărui proces de producție unică.

Our machines and grinders are produced with

ENERGIE VERDE
MATERIALE RECICLABILE
LANT FURNIZAREA EFICIENT